Ik heb geen spelerspas, mag ik toch meespelen ?

Iedere speler dient in het bezit te zijn van geldige spelerspas. Als een speler geen geldige pas heeft mag hij met toestemming van de wedstrijdleider één wedstrijdspelen met Pas in Aanvraag. De betreffende spelerspas moet dan uiterlijk de zaterdag op de wedstrijd via de aanvraagmodule op de website de spelerspas aan te vragen.

No questions yet.

IK speel zwart van tafel

Dit is een foul op zwart en dus een verloren partij

No questions yet.

Zijn er eisen aan de verlichting boven de speeltafel?

Ja voor de verlichting (minimaal 2150 lumen) en de ophanging van de lampen gelden speciale eisen die door de keurmeester worden gecontroleerd. Zie hoofdstuk 05.03 van het wedstrijdreglement

No questions yet.

Wat zijn ranking toernooien?

Ranking toernooien (ranking nieuwe stijl) zijn door de NPB georganiseerde toernooien die meetellen voor de nationale ranking (NBBR)

No questions yet.

Wat gebeurd er bij en gelijke eindstand?

Bij een gelijke stand (in punten) in de competitie en daarmee de bepaling van rechtstreekse promotie of degradatie  en/of een kampioenschap wordt in voorkomend geval een beslissingswedstrijd gespeeld, in de overige gevallen (dus indien er geen kampioenschap, directe promotie of degradatie is) is het framesaldo bepalend. Is ook dit gelijk dan volgt alsnog een beslissingswedstrijd.

No questions yet.

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief