Update seizoen 2021-2022

Beste Leden,

Afgelopen vrijdag (28 mei) was wederom een Persconferentie van de Minister-president over de coronamaatregelen. Het Kabinet heeft een aantal versoepelingen versneld doorgevoerd waaronder ook voor de Horeca. Ondanks dat dit nog niet betekent dat evenementen en competitiewedstrijden weer onbeperkt doorgang kunnen vinden, is het Bondsbestuur blij dat we nu stappen zetten.

De stijgende vaccinatiegraad (voor 1 september iedereen 2 keer geprikt) en de dalende besmettingscijfers van het RIVM biedt hoop dat na de zomerperiode het organiseren van wedstrijden en evenementen weer mogelijk is. Dit is echter afhankelijk van de verdere ontwikkelingen.

In de loop van juli zullen wij jullie nader infomeren over de plannen voor het seizoen 2021-2022 en, zoals het er nu naar uitziet, ook de nieuwe inschrijving voor het nieuwe seizoen toesturen. In de huidige planning gaan wij uit van het opstarten van de competitie/beker vanaf 4 oktober 2021. Dit uiteraard onder voorbehoud van de besluiten van het kabinet. Het Bondsbestuur zal tevens kijken of het mogelijk is de Nederlandse Kampioenenschapen Black Ball, en mogelijke andere evenementen, in september te organiseren.

Dit betekent tevens dat het bondsbestuur besloten heeft de termijnen voor het inschrijven voor de nieuwe competitie alsmede het indienen van de vrijwaringsbewijzen voor dit seizoen heeft verlengd, de termijn voor het indienen van de vrijwaringsbewijzen (artikel 01.03.03 huishoudelijk reglement) wordt eenmalig verlengd tot 1 augustus (dat was 1 juni).

Het Bondsbestuur heeft besloten deze (voorlopige) planning kenbaar te maken zodat verenigingen en lokaliteiten daarmee rekening kunnen houden.

Let op dus op dat door besluiten van het kabinet deze termijn dus later kunnen zijn.


Met Sportieve groet,

namens het Bondsbestuur van de NPB

Han Hertmann, voorzitter

Update seizoen 2020/2021: Competitie definitief ge...

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief