Update seizoen 2020/2021: Competitie definitief gestaakt


Mededeling:

De aflopen persconferentie van de Minister-president heeft het nog eens duidelijk gemaakt.

De Coronamaatregelen worden vooreerst niet versoepeld en met de toenemende besmettingen ziet het er op de kortere termijn ook niet goed uit qua aankomende versoepelingen.Er is dus geen reële kans dat het spelen van wedstrijden in Horecagelegenheden snel hervat kan worden.

Het Bondsbestuur had dit graag anders gezien en heeft overwogen welke mogelijk heden er wel zijn om het seizoen 2020/2021 toch uit te spelen. De conclusie is dat er geen reële mogelijkheden zijn om NPB breed de competitie (en beker) geheel of slechts in een halve competitieronde af te spelen.

De competitieleider heeft derhalve besloten de competitie inclusief de beker, definitief te staken. Dat betekent dat de competitie niet uitgespeeld zal worden; de competitie als niet gespeeld zal worden beschouwd en er dus geen eindstanden opgemaakt zullen worden. In afstemming met het Hoofd Toernooien is tevens besloten dat de Q-Tour dit seizoen ook geen doorgang zal vinden.

Het Bondsbestuur zal kijken hoe en op welke wijze de competitie 2021/2022 en overige evenementen opgestart kunnen worden. Een belangrijke afweging zal daarbij uiteraard de gezondheid van de leden zijn maar ook het vooruitzicht dat de competitie uitgespeeld kan worden. Dat betekent ook dat er in april nog geen inschrijvingsformulieren voor het seizoen 2021/2022 opgestuurd zullen worden.

Via deze website zullen wij jullie van het verdere verloop op de hoogte houden en jullie informeren wanneer wij nadere informatie hebben over het opstarten van de NPB Evenementen.

Met vriendelijke groetjes,

Namens het Bondsbestuur,

Han Hertmann, voorzitterUpdate seizoen 2021-2022
Persconferentie van 8 maart

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief