Update: Corona en Evenementen

Beste Verenigingen

Gisteren hebben jullie wellicht het persmoment van de Minister-President gezien betreffende de Corona maatregelen. In dat persmoment werd nadrukkelijk aangegeven dat de huidige maatregelen naar verwachting zeker tot december zullen duren.In dat persmoment werd ook de vraag gesteld m.b.t. de Horeca. Ook daar werd bevestigend op beantwoord,

Het Bondsbestuur had graag een perspectief willen bieden wanneer de NPB evenementen weer opgestart kunnen worden mits dat veilig en verantwoord zou kunnen. De NPB betreurt het dat ondanks door veel lokalen hard is gewerkt om geheel binnen de RIVM richtlijnen de wedstrijden te spelen, de evenementen stopgezet zijn.

Op basis van de mededelingen van de minister-president heeft het Bondsbestuur besloten om de evenementen (wedstrijden en toernooien) gepland in 2020 uit te stellen.

In december zal het Bondsbestuur bekijken hoe en op welke wijze vervolg gegeven kan worden aan de evenementen (wedstrijden en toernooien). Wij hopen dan in ieder geval meer duidelijkheid te kunnen geven over het uitspelen van het seizoen 2020/2021. De betekent tevens dat de data in de agenda voor 2021 dus nadrukkelijk onder voorbehoud zijn. 

Mocht de situatie daartoe aanleiding geven, zullen wij jullie uiteraard eerder hierover berichten.


Met vriendelijke groet,


namens het Bondsbestuur

Han Hertmann, voorzitter.

Overlijden Ronald Zimberlin
UITSLAG 2e NBBR RANKING 2020/2021

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief