Skip to main content

Uitslagen MVP finales

Afgelopen weekend stonden de finales van de MVP op het programma en moesten de hoogst geëindigde op de MVP lijst het tegen elkaar opnemen om te kijken wie de beste was van afgelopen seizoen.

De opkomst was dit jaar heel goed en bij de MVP finale van de 2e League waren zelfs alle 16 spelers aanwezig en daar was het Remco van Os van PBC Molenberg die de titel opeiste ten koste van Nico de Leeuw die wel knap tweede werd, derde werd hier zeer verrassend maar dik verdiend Melissa Thans.

Bij de 1e League ging de eerste plaats naar Marcus Hendriks van PBC De Bar die in de finale wist te winnen van Oliver Scarrott, derde werd hier Chris van de Horst

De Promotie League werd verrassend maar dik verdiend gewonnen door Mauro van der Put hij was in de finale te sterk voor de titelverdediger Michael de Schepper, derde werd hier Mattie Hermans.

De MVP finale in de Super League waar de overal winnaar Joey Haegmans helaas verhinderd was maar zal hij zijn prijs toch in ontvangst mogen nemen op de prijsuitreiking/feestavond van de NPB het extra toernooi voor prijzengeld en bekers werd gewonnen door Patrick Wroniewicz tweede werd hier Theo Wanders en derde Roy Gerards

Iedereen proficiat, café De Sport bedankt voor de goede zorg en de sponsoring !!

Nu staan de kampioen der kampioenen op het programma, WIE/WELK TEAM WORDT DE BESTE IN ZIJN OF HAAR KLASSE en  wel as zaterdag 8 juni aanvang 12.00 uur Starten we met de 2e League waar 8 kampioenen gaan strijden voor de titel en wel de volgende teams; De Toeere C - Apollo F - Brandwapen B - Oud Molenberg C - D'n Aezel B - Lauradorp B- Brunssum Noord A en Oud Molenberg A

Ook op zaterdag 8 juni maar dan vanaf 18.00 starten we met de kampioen der kampioenen voor de 1e League NPB en wel met de volgende teams; De Sjloes E - Heksenberg A - Apollo D en De Bar C

Op zondag 9 juni aanvang 14.00 uur gaan we de kampioen der kampioenen houden voor de Promotie League A en B en hier zijn de volgende twee teams de finalisten;
Lauradorp A tegen De Burcht B zij gaan strijden voor de titel algeheel kampioen van de Promotie League 2023/2024

voor vrijdag 7 juni stond de NPB Super Cup op het programma tussen de nummers 1 uit de NPB Super League PBC Apollo A tegen de beker winnaar uit de algemene hoofdronde maar daar de beker finales nog gespeeld moeten worden is deze finale van de Super Cup verzet naar donderdag 4 juli aanvang 20.00 uur.

verder wensen wij alle kampioenen veel succes bij hun finales van de kampioen der kampioenen.

afgelopen weekend stonden de finales van de MVP op het programma en moesten de hoogst geëindigde op de MVP lijst het tegen elkaar opnemen om te kijken wie de beste was van afgelopen seizoen.

De opkomst was dit jaar heel goed en bij de MVP finale van de 2e League waren zelfs alle 16 spelers aanwezig en daar was het Remco de Vos van PBC Molenberg die de titel opeiste ten koste van Nico de Leeuw die wel knap tweede werd, derde werd hier zeer verrassend maar dik verdiend Melissa Thans.

Bij de 1e League ging de eerste plaats naar Marcus Hendriks van PBC D'n Aezel die in de finale wist te winnen van Oliver Scarrott, derde werd hier Chris van de Horst

De MVP finale in de Super League waar de overal winnaar Joey Haagmans van de kampioen PBC Apollo A helaas verhinderd was maar zal hij zijn prijs toch in ontvangst mogen nemen op de prijsuitreiking/feestavond van de NPB.

Het extra toernooi voor prijzengeld en bekers werd gewonnen door Patrick Wroniewicz tweede werd hier Theo Wanders en derde Roy Gerards

Nu staan de kampioen der kampioenen op het programma, WIE/WELK TEAM WORDT DE BESTE IN ZIJN OF HAAR KLASSE en  wel as zaterdag 8 juni aanvang 12.00 uur starten we met de 2e League waar 8 kampioenen gaan strijden voor de titel en wel de volgende teams; De Toeere C - Apollo F - Brandwapen B - Oud Molenberg C - D'n Aezel B - Lauradorp B- Brunssum Noord A en Oud Molenberg A

Ook op zaterdag 8 juni maar dan vanaf 18.00 starten we met de kampioen der kampioenen voor de 1e League NPB en wel met de volgende 4 teams; De Sjloes E - Heksenberg A - Apollo D en De Bar C

voor vrijdag 7 juni stond de NPB Super Cup op het programma tussen de nummers 1 en 2 uit de NPB Super League PBC Apollo A , De Sjloes A tegen de beker finalisten uit de algemene hoofdronde maar daar de beker finales nog gespeeld moeten worden is deze finale van de Super Cup verzet naar donderdag 4 juli aanvang 20.00 uur.