Skip to main content

UITSLAGEN MASTERS !!


MASTERS ZEER GESLAAGD

Bij de Dames was het Leonie Rulkens die ongeslagen haar titel prolongeerde, tweede werd hier Melissa Thans, derde Eugenie Eulink en vierde Patricia Kipp zij wonnen diverse bekers en natuurlijk naast de wisselbeker voor Leonie ook nog allemaal prijzengeld !!

Het aparte Masters toernooi voor 1e & 2 League spelers of speelsters werd en ook hier ongeslagen gewonnen door Dion Lootes die in de finale won van onze benjamin Rowan de Schepper, maar deze overwinning niet kado kreeg daar Rowan met 3-1 voor kwam en bij 3-3 de kans had om het af te maken maar helaas dit verzuimde waardoor Dion met 4-3 de finale won, derde werd hier Melissa Thans en vierde Rivolino Jorissen

De Masters algemeen werd gewonnen door Roy Gerards en ook Roy wist dat ongeslagen te doen, met maximaal 16 spelers zijn we begonnen aan de finale startend met best off 5 oplopend naar Best of 7 en de finale best op 9.
Tweede werd Patrick Eijpe, derde Henk Eijkenboom, vierde Kevin Wesselo en gedeeld vijfde Kosta Voriatzidis en Appie Eulink Sr.

Al met al kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd weekend, bedankt dat jullie nagenoeg allemaal aanwezig waren en proficiat aan alle winnaars.

Nu komend weekend staan de finales van de MVP op het programma en wel vrijdag 31 mei aanvang 20.00 uur de MVP Finales 2e League tussen de eerste twee hoogst geëindigde spelers uit de op de eindstand van alle acht de 2e League A t/m H om zo uit te komen op 16 spelers.
Mocht je verhinderd zijn is dat geen probleem maar meld je dan wel netjes tijdig af via WhatsApp op 0651106291 zodat de volgende op de ranglijst die vrijgekomen plaats kan invullen dit geld natuurlijk ook voor de 1e, promotie en de Super League

De MVP finale Promotie is zaterdag 1 juni aanvang 14.00 uur waar de eerste 8 spelers op de eindstand uit de PL A & PL B gaan strijden om de (wissel) bekers en geld prijzen.

De MVP Finales 1e League zijn zaterdag 1 juni aanvang 19.00 uur waar de eerste 4 hoogste geëindigde spelers uit de 1e League's A-B-C & D gaan strijden om de titel.

De MVP Finale van de Super League is gewonnen door Joey Haagmans die hiervoor op de afsluitende feestavond extra gehuldigd wordt maar is er toch nog een aparte MVP Finale voor bekers en geld prijzen tussen de acht hoogst geëindigde spelers op de eindstand en wel zondag 2 juni aanvang 14.00 uur.
Alle MVP finale zijn bij de sponsor van deze Finales café De Sport Heerlen.

Ten overvloede maar ik zeg het toch jongens daar er altijd spelers zijn die het achteraf niet wisten, mocht je verhinderd zijn is dat geen probleem maar meld je dan wel netjes tijdig af via WhatsApp op 0651106291 zodat de volgende op de ranglijst die vrijgekomen plaats kan invullen dit geld natuurlijk ook voor de 2e League A t/m H 1e League A t/ D, Promotie League A & B en de Super League, eindstand kan je terug vinden op de NPB site onder de rubriek MVP.
Tot komend weekend en SUCCES ALLEMAAL !!

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB 

Uitslagen MVP finales
Alle Info MVP Finales