Skip to main content

UITSLAG Q TOER 3

Markus & Nick winnen ticket `s voor DE TOP 12

UITSLAG 3e NPB Q Toer deze werd afgelopen zondag gespeeld in de café De Sjtee Uul te Landgraaf.

Helaas waren er maar 12 spelers aanwezig van de 18 ingeschreven spelers maar achteraf was het toch een geslaagde dag.
De grootste verrassing van de dag was Bob Slangen hij kwam in de finale door van Theo knoben en Mattie Hermans te winnen, helaas voor hem in de de finale van de hoofdronde verloor hij van Markus Burtscheid die eerder in de halve finale van Michael de Schepper had gewonnen.
Markus tegen Bob was met een 4-0 overwinning voor Markus waardoor het eerste ticket via de winnaarskant voor Markus was.
Het tweede ticket won Nick Williams die nadat hij eerst in de 1ste ronde verloren had van Michael de Schepper en zich terug moest vechten via de verliezersronde en dat ook gelukkig voor hem goed deed.
Hij won achtereenvolgens van Jeffrey schoonens, René kousen, Mattie Hermans en Michael de Schepper om uiteindelijk in de verliezers finale te winnen van Bob Slangen en hierdoor de tweede ticket in de wacht sleepte.
Namens de NPB Markus en Nick gefeliciteerd en veel succes gewenst op de TOP 12 🎱🎱Scheppie bedankt voor het waarnemen, Café DeSjree Uul bedankt voor alles wel een beetje jammer dat de wedstrijdleiding geen eten gehad heeft 🥲 maar goed verder was het top geregeld !!Nu is het ivm carnaval wat rustig maar het eerste evenement na de carnaval is op 18 februari in café de Toeere opgave kan tot vrijdag 16 februari 15.00 uur bij een van de NPB toernooi locatie's of via WhatsApp op 0651106292

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB TOERNOOICOMMISSIE ZOEKT LEDEN
UITSLAG NK KOPPEL 2023-2024

Related Posts