Corona-update en uitstel ALV


Mededeling

Geachte Verenigingen,

De toespraak van de Minister-president van maandag was duidelijk. Nederland gaat tot en met 18 januari 2021 in een strengere lockdown. Het is niet realistisch om aan te nemen dat na deze lockdown snel aanzienlijke versoepelingen aankomen. Er is dus voorlopig nog geen zicht op het weer opstarten van de competities en het opengaan van onze speellocaties..

Voor 23 januari 2021 staat de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Onder deze omstandigheden en maatregelen is het niet mogelijk deze ALV doorgang te laten vinden. Het Bondsbestuur heeft daarom besloten om deze ALV uit te stellen. De bijzondere wetgeving inzake Corona biedt wettelijk gezien deze mogelijkheid maar ook zonder deze wettelijke mogelijkheid is het niet wenselijk de ALV doorgang te laten vinden.

De vooruitzichten om dit spelseizoen op een reguliere wijze uit te spelen zijn niet erg gunstig. Het Bondsbestuur zal de ontwikkelingen blijven volgen en jullie medio januari 2021 nader informeren.

Graag had het Bondsbestuur een andere kerstboodschap gebracht maar de gezondheid, welzijn en veiligheid van onze leden is voor het Bondsbestuur een belangrijke zaak.

Vooral onder deze omstandigheden wens ik jullie een veilig en gezond 2021 ook voor jullie dierbaren.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bondsbestuur

Han Hertmann, voorzitter NPBCorona update - Februari
Overlijden Ronald Zimberlin

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief