Skip to main content

UITSLAGEN !!

NPB SUPER WEEKEND!!

Afgelopen week is het NPB SUPER WEEKEND geweest in het 't Patronaat te Kerkrade en we kunnen terug kijken op een geslaagd weekend met een speciaal woord van dank aan allen die hun steentje hieraan bij gedragen hebben ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Op vrijdag stonden de beker finales op het programma hier wist PBC Apollo A te winnen van PBC De Toeere A waardoor Apollo A de winnaar werd van de algemene hoofdronde.
In de finale terugval klasse Promotie League was het PBC Oud Spaans A die de titel binnen haalde ten koste van PBC De Burcht A.
In de finale terugval klasse 1e League was het PBC De Bar C die wist te winnen van Rumpener Beemden C en in de finale van de 2e League was het PBC Brunssum Noord A die de overwinning pakte op PBC Utopia B.
PBC Apollo A, Oud Spaans A, De Bar C en Brunssum Noord A PROFICIAT !!

Op zaterdag stond het NK individueel op het programma, startend met de algemene hoofdronde het NK SUPER ALGEMEEN waar als men zijn of haar 1e partij verloor terug viel naar zijn of haar eigen klasse, het NK PRO, Promotie & 1e League of naar het NK LOW, 2e League ook was er nog een apart NK voor de Dames.
Iedereen was netjes optijd aanwezig zodat gestart werd met een open loting en met een kleine 60 deelnemers kunnen we ondanks Parc city live, EK voetbal, Formule 1 toch enigszins tevreden zijn met het aantal deelnemers.

Dan nu de uitslagen:
NK SUPER:
1e Roy Gerards-2e Rex Frenken-3e Patrick Wroniewicz
NK PRO:
1e Mauro vd Put-2e Angelo Vluggen-3e Peter Coenders
NK LOW:
1e Dion Lootes-2e Rivolino Jorissen-3e Wiel Maertsdorf
NK DAMES
1e Darrinka Schillings wint voor de derde keer op rij en mag met deze super prestatie de grote wisselbeker houden, 2e Ingrid Sanders-3e Patricia Kipp.

Op zondag was de NPB TOP 12 finale waar de 12 geplaatste spelers iedereen tegen elkaar best off 7 moesten uit maken wie aan het eind van de dag de winnaar was.
Het was spannend tot de laatste wedstrijd en de strijd ging tussen Roy Gerards de regerend TOP 12 kampioen en Patrick Wroniewicz, beide hadden naar 10 speelronde 10 punten en moesten in de laatste ronde tegen elkaar om te beslissen wie dit jaar de titel zou winnen.
In een gelijk opgaande wedstrijd waar Patrick iets meer kansen had dan Roy daar Roy zijn opstoot hem een beetje in de steek liet, waar hij normaliter altijd wel een bal weg schiet had hij dit nu niet en kreeg Patrick meer kansen dan hij had verwacht maar deze niet direct pakte werd het 3-3 en moest de allerlaatste, laatste partij de beslissing brengen en het was Patrick die met een beetje fortuin de overwinning opeiste en zo de TOP 12 kampioen 2023/2024 werd, 2e Roy Gerards, 3e Markus Burtscheid en 4e Michael De Schepper.
De rest werd 5e en lager.

Nogmaals alle kampioenen PROFICIAT met jullie behaalde titels en ik kan het niet vaak genoeg herhalen maar iedereen die geholpen, of op welke manier ook maar een steentje heeft bijgedragen voor het slagen van het NPB SUPER WEEKEND.
BEDANKT ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB ALLE DRIE
Feestavond met TV scherm E.K