Skip to main content

UITSLAG 3e Q TOER

Afgelopen zondag 22-02-2023 stond in cafe De toeere de 3e Q TOUR op het programma waar wederom 2 tickets te verdienen waren voor de NPB TOP 12 en met 26 deelnemers kunnen we ook hier weer spreken van een goede opkomst.

Aan de winnaarskant was het Quincy Poelmans die als eerste een ticket wist te bemachtigen naar overwinningen op Dion Lootes, Omar Menken, Michael de Schepper en Ryan Pennings was dit zeker dik verdient, aan de verliezers kant zaten verder ook nog diverse goede spelers die zeker nog in aanmerking kwamen voor het winnen van het 2e ticket en Ryan dus moest wachten op de winnaar van de verliezers kant en dat werd Michael de Schepper die wist te winnen van Omar en van Appie Sr. en nu dus tegen Ryan mocht aantreden helaas voor Ryan die over de hele dag genomen goed gespeeld had maar toch het onderspit moest delven tegen Michael zodat de winnaar van het 2e ticket ook bekend was.

Proficiat voor de 2 winnaars en een dikke pluim voor alle andere spelers die ook mee gedaan hebben vooral de nieuwkomers Stef, Wesley en Martin en niet te vergeten de beide dames Ingrid en Patricia.

Nu kan er weer ingeschreven worden voor de 4e Q TOUR die gespeeld gaat worden in de Sjtee Uul te Landgraaf op zondag 12 Maart aanvang 12.00 uur, opgave bij 1 van de 6 Toernooi locatie`s of via WhatsApp op 0651106291 inschrijven is mogelijk tot vrijdag 10 maart 15.00 uur .

Dan nu wij de toernooi leiding zijn ook maar gewoon mensen die het voor iedereen proberen goed te doen en zeker kan er eens iets fout zijn gegaan met een inschrijving maar de regel is als jij je ingeschreven hebt en op de dag van de loting (vrijdag) na 20.00 uur nog geen tijd hebt doorgekregen wanneer jij moet spelen is er wat fout gegaan en als je dan even contact opneemt met Appie Sr. (Hoofdtoernooien) via WhatsAppop 0651106291 komt het zeker goed.

Als laatste zijn er al diverse inschrijvingen binnen gekomen voor evenementen van VOLGEND JAAR echter daar de agenda, opzet enz.van die evenementen nog niet klaar zijn kunnen wij deze dan ook nog niet accepteren.

Fijn weekend allemaal en wie weet tot volgende week zondag 12 maart op de 4e Q TOUR in De Sjtee Uul te Landgraaf

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Overlijden Richard Zimberlin
NIGEL LAMPHEN & ROY GERARDS WINNEN NK KOPPEL 2022-...

Related Posts