REX FRENKEN wint de 1e NBP NBBR RANKING 2019/2020


REX FRENKEN wint de 1e van de 6 NPB NBBR rankings 2019/2020 en zorgt er eigenhandig voor dat de onbetwiste nummer 1 van vorig jaar namelijk Patrick Wroniewicz genoegen moet nemen met een 5e plaats wat deze gelaten accepteerde door zelf te zeggen eens moest het er van komen.
 

Rex was het die voor het eerst in zijn pool loopbaan een NBBR ranking op zijn naam wist te schrijven en dan ook nog ene met 70 deelnemers en een ongekend sterke bezetting op deze finale dag, dit had de ver...liezend finalist Kevin Wesselo ook graag gedaan maar helaas voor Kevin hoewel hij de finale van de hoofdronde nog met 3-2 wist te winnen van Theo Wanders moest hij zelfs na een 3-1 voorsprong toch de overwinning aan Rex laten daar deze de GRANDE FINALE met 4-3 won.
Kevin niet getreurd als je zo blijft spelen als deze laatste finale dag, de GDW TOP 12 zal ook voor jouw de 1e NPB NBBR overwinning niet lang meer op zich laten wachten.
3e werd naar een afwezigheid van een jaar omdat hij wilde genieten van zijn vaderschap Theo Wanders en vierde Mark Feekes, dit zijn dan ook de 4 geplaatste spelers voor de 2e NPB NBBR ranking met wederom voorronden in de 6 NPB lokalen en de GRANDE FINALE bij cafe Oud Spaans.
Bij de dames was het Angelique Maschino die (ongeslagen) de finale won van de toch wel sterk spelende Darinka Schillings maar ook deze dame zal zeker als zo blijft spelen nog wel een NPB NBBR aparte DAMES ranking winnen, 3e werd hier Eugenie Eulink voor de dames waren er natuurlijk bekers en voor het eerst prijzengeld voor de winnaar.
Het verliezers toernooi werd gewonnen door Peter Wiersma (Sjeng) die hierdoor zich alsnog rechtstreeks wist te plaatsen voor de GRANDE FINALE later die dag, ook Frank Holthuizen de nummer 2 van het aparte verliezers toernooi voor 1e en 2e klasse spelers of speelsters mocht alsnog mee doen daar Patrick Eijpe zich helaas ivm werk moest afmelden voor deze finaledag en wij dit opvullen uit het verliezers toernooi, alleen bij afmeldingen na plaatsing bij de voorronden gaat de speler of speelster door die van de speler die zich afmeld verloren heeft.
De netjes afgemelde speler krijgt dan zijn punten behaald in de voorronden en de in zijn plaats spelende speler of speelster krijgt dan de punten behorende bij de finaledag.
3e werd hier Sven van Sloun die helaas voor hem verloor van Frank maar wel naar huis ging met een mooie beker.
Namens NPB bestuur iedereen proficiat en vergeet je niet in te schrijven voor de 2e NBBR ranking, zaterdag 26 en zondag 27 Oktober voorronden in de 6 NPB lokalen en de GRANDE FINALE zondag 3 November bij Cafe Oud Spaans waar we om 10.30 uur starten met het verliezers toernooi om 11.00 uur met de aparte dames finale en om 13.00 uur met De GRANDE FINALE, tot dan en SUCCES !!!!

​Schrijf je in voor de 2e NPB NBBR RANKING bij Appie Sr. via whatsApp op 06511062912e NPB NBBR RANKING SCHRIJF JE IN EN DOE MEE !!!
2e Ronde Jack Wolter Beker competitie

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://npb.nl/

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief