RESTANT SPEELSCHEMA NBBR RANKING & GDW Q TOER 2019-2020

OPGELET, wij gaan het seizoen afmaken wat betreft de NBBR RANKING/MASTERS & GDW Q-TOER/TOP 12

Gelukkig mag er weer gepoolbiljart worden met goedkeuring van het RIVM mits wij ons houden aan het protocol dat is opgezet in samen werking met Horeca Nederland en zullen ook zichtbaar ophangen in de 6 NPB lokalen

Kort samengevat: houd jullie aan de 1,5 meter maatregel, maximaal 100 personen, was en desinfecteer regelmatig Uw handen BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN !!

  • 1,5 meter maatregel staat al in ons reglement, als speler A aan de pool tafel staat dient speler B plaats te nemen op de voor hem of haar bestemde stoel enz, de toss stoot vervalt en wordt vervangen door loting met een muntje, de winnaar legt zelf de ballen op en er worden GEEN handen geschut voor of na een wedstrijd, er wordt gespeeld met eigen keu en krijt.
  • Maximaal 100 personen, wij spelen onze voorronden uitgespreid over 6 lokalen en om deel te nemen aan de finale dag kunnen zich maar maximaal 24 spelers plaatsen via de voorronden, dus wij houden ons ook hier netjes aan de regels.
  • Was / desinfecteer Uw handen, de 6 NPB lokalen zullen zorgen voor voldoende desinfectie middelen en de pooltafel en de ballen zullen regelmatig worden gedesinfecteerd door iemand van het betreffende lokaal waar op dat moment gespeeld wordt
  • BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN dit is een oproep aan allen en wij hopen dat jullie deze dan ook OPVOLGEN ALS ER KLACHTEN ZIJN.
  • DE TOERNOOI LEIDING ZAL ER OP TOEZIEN DAT DE GELDENDE REGELS OPGEVOLGT WORDEN EN INGRIJPEN INDIEN DIT NODIG IS (laat het zover niet komen)

Maar goed zondag 5 juli gaan we in Cafe de Tunnelbar het restant spelen van de 4e NBBR ranking aanvang 11.00 uur met het verliezers toernooi, 12.00 uur met het aparte dames toernooi en vanaf 13.00 uur starten we de GRANDE FINALE.

De 5e & 6e NBBR ranking staan ook op het programma maar de opzet is iets anders dan jullie gewend zijn nl, er wordt gespeeld in een weekend vrijdag en zaterdag voorronden in de 6 NPB lokalen en in dat zelfde weekend is op zondag de GRANDE FINALE.

De 5e NBBR ranking voorronden 10 & 11 Juli bij de 6 NPB lokalen, GRANDE FINALE zondag 12 juli in Cafe De Toeëre.

De 6e NBBR ranking voorronden 24 & 25 juli bij de 6 NPB lokalen, GRANDE FINALE zondag 26 juli in Cafe De Sjloes.

Afsluitende Dames Masters zaterdag 1 augustus aanvang 14.00 uur Cafe De Sport.

Afsluitende Heren Masters zondag 2 augustus aanvang 14.00 uur Cafe De Sport.

De 6e en laatste Q TOER wordt gespeeld in Cafe De Sport en wel zondag 19 juli aanvang 13.00 uur, waar gestreden wordt voor de laatste 2 tickets voor de Gebouwenservice De Wisser TOP 12 van 09 augustus in Cafe D`r Belg in Kerkrade.

INSCHRIJVEN VOOR DEZE NPB EVENEMENTEN BIJ EEN VAN DE 6 NPB LOKALEN OF BIJ HOOFD TOERNOOIEN & PR Appie Eulink Sr.via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp op 0651106291

Hopende jullie naar behoren te hebben geïnformeerd maar voor vragen en of opmerkingen kunnen jullie mij altijd bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op mijn mobiel 0651106291

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB 

PRINT DEZE UIT EN HANG OP IN HET LOKAAL
Darinka Schillings & Patrick Wroniewicz winnen 4e ...
BELANGRIJKE MEDEDELING

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://npb.nl/

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief