QUINCY POELMANS wint zijn eerste NBBR FINALE

Ingrid Sanders wint bij de Dames & Jeffrey Schoones wint het verliezers toernooi.

Quincy Poelmans wint de 3e NPB NBBR RANKING, in de Grande Finale was hij met 4-2 te sterk voor Davy Hendrix, beide waren vooraf niet getipt als finalisten maar waar de gevestigde orde het liet liggen of niet aanwezig waren was deze voor beide spelers eerste ranking finale dik en dik verdient. 3e werd hier Markus Burtscheid en 4e Theo Knoben.

Bij de aparte Dames finale was het voor de derde keer op rij Ingrid Sanders die de titel won zij was in de finale te sterk voor Deborah Eijpe.

De Verliezers finale voor spelers of speelsters t/m de 1e league werd gewonnen door Jeffrey Schoones die in hun finale wist te winnen van Giovani Holzken.

Zo waren de prijzen weer verdeeld en kon de organisatie genieten van een heerlijke friet zuurvlees met salade en terug kijken op een geslaagde dag.Davy Hendrix werd nog even een leuk pakje overhandigd ivm de geboorte van zijn dochter Kenzi die groeit als kool en het eerste pakje haar dan ook te klein was, Kelly en Davy proficiat met de geboorte van jullie dochter.

Ook wil ik langs deze weg Patrick Eijpe beterschap wensen en wij hopen hem weer snel terug te zien aan de pool tafel.

Standen worden zo spoedig mogelijk bijgewerkt !!!

Namens NPB bestuur iedereen proficiat en veel succes bij het volgende NPB evenement en wel het NK MIX KOPPEL wat voor as zondag 1 mei op het programma staat in Cafe Oud Spaans aanvang 12.00 uur, willen jullie hier ook aan mee doen geef je dan op via de NPB site of via Whatts App op 0651106291 wel voor vrijdag 29 april 15.00 uur.

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Invoeren Uitslagen
Terugtrekking PBC De Bar C (P.L. B)

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief