NPB TOERNOOI LOKAAL !!!

Geachte lokaal houders C.Q NPB verenigingen na twee bizarre jaren als gevolg van de Corona pandemie en daarbij opgelegde restricties aan de horeca ziet er nu na uit dat we eindelijk terug keren naar normaal.

Wij de NPB zijn dan ook opzoek naar lokalen, verenigingen die zich willen opgeven als NPB toernooi locatie voor een periode van minimaal 3 jaar.

Vereist is wel dat men 3 pooltafels moet kunnen plaatsen waarvan de 3e tafel indien nodig aangeleverd wordt door de NPB, heeft een lokaal maar 1 pooltafel maar ruimte voor 3 pooltafels dan is dat als men interesse heeft ook op te lossen.

Wat houd het in NPB toernooi locatie ??

Alle voorronden betreffende de 6 NPB NBBR RANKINGS EN Q TOER QUALIFICATIE TOERNOOIEN worden gespeelde in deze 6 lokalen verder krijgt ieder lokaal minimaal 1 NBBR GRANDE FINALE en 1 Q TOER FINALE.Prijzengeld, bekers, lokaal vermelding op de banners, affiches NPB site en NPB Facebook zit allemaal in het NPB toernooi lokalen pakket.

Mochten er nog andere evenementen zijn die niet door sponsoring vast liggen worden die ook verdeeld als extra's onder de 6 toernooi locaties.

Verder is een NPB lokaal regio beschermt dus als er een lokaal in Geleen is kan/mag in die regio geen ander lokaal deelnemen.

Vooralsnog zijn we nu op zoek naar locaties in Kerkrade, Langraaf, Brunssum en Susteren en verder !!

Mocht een van de nu deelnemende locaties in Heerlen, Eygelshoven, Born en Geleen afhaken komt ook in die regio een plaats vrij!!

Geleen café Oud Spaans en Heerlen café De Sport hebben inmiddels aangegeven dat zij hun contract willen verlengen.

Heeft U interesse neem dan contact op met onze HoofdToernooien en hij zal U dan precies vertellen hoe het werkt, liefst voor 31 mei daar we weer opstarten met seizoen 2022/2023 in de laatste week van september, zo hebben we nog relatief genoeg tijd om alles uit te werken, planning te maken en naar de drukker te sturen.


Mvg A.Eulink NPB Hoofdtoernooien en PrINGRID SANDERS & ROY GERARDS WINNEN NK MIX KOPPEL ...

Related Posts

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief