NPB & CORONA HOE NU VERDER !!


Mededeling

Geachte leden en lokaal houders,

Wij de Nederlandse Poolbiljard Bond zijn natuurlijk ook getroffen door alle perikelen rond het Corona virus en de daarbij behorende beperkingen.

Echter zijn wij, het NPB bestuur van mening dat als het ook maar enigszins mogelijk is om onze activiteiten van dit seizoen doorgang te laten vinden.

Daar wij hier spreken over 4 - 5 competitie speelronden en 3 beker rondes is het in onze ogen te realiseren om alles af te maken voor de start van de grote vakantie, mits de horeca open gaat voor 15 juni, dit is de datum die wij vinden dat het nog haalbaar is, na die datum is voor ons niet meer haalbaar en trekken we de stekker eruit en starten we het nieuwe seizoen met dezelfde indeling als dit seizoen en is er dus GEEN promotie / degradatie en wordt seizoen 2019-2020 als niet gespeeld gekenmerkt.

Nu is onze vraag staan jullie hierachter en moeten wij de stappen gaan ondernemen om dit te realiseren zodat we zodra we groen licht krijgen van de overheid alles meteen kunnen opstarten.

Mochten er meer dan 10 % van de verenigingen of teams tegen het opstarten en afspelen van de competitie zijn wordt deze omdat we dan spreken van competitie vervalsing alsnog als NIET gespeeld beschouwd en starten we ook hier het nieuwe seizoen met dezelfde indeling als dit seizoen en is er dus geen promotie / degradatie.

ALLEEN Als U bezwaar heeft als vereniging of team tegen het opstarten van de competitie AUB reageren op deze mail met motivatie zodat wij dat kunnen meenemen in ons besluit.

Bezwaar met motivatie ALLEEN mailen naar;   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     (​​ andere mail adressen worden ivm verwarring NIET meegenomen in ons besluit )

​ZIJ DIE VOOR HET OPSTARTEN VAN DE COMPETITIE ZIJN AUB NIET REAGEREN !       ​​​​(BEZWAAR MOGELIJK TOT 15 MEI)

BEKERCOMPETITIE:

Deze zal dan ook uit gespeeld worden met een paar aanpassingen bijvoorbeeld de speeldag en de finales, maar de details horen jullie zodra wij ook meer duidelijkheid hebben.

EVENEMENTEN:

De MVP, NBBR RANKING, MASTERS, GDW TOP 12 enz. zullen uitgespeeld worden per direct zodra de horeca open mag of worden verschoven naar september, maar ook hier de details horen jullie zodra wij ook meer duidelijkheid hebben.

DE AFSLUITENDE FEESTAVOND:

Deze gaat NIET door daar het op dit moment niet duidelijks wat wel of niet mag als de horeca weer open gaat, en het NPB bestuur vind dit ook niet gepast om het seizoen feestend af te sluiten, details over de eventuele prijsuitreikingen van dit seizoen horen jullie zodra wij ook meer duidelijkheid hebben.

Kort samen samengevat alleen dan starten wij op: DE REGERING TOESTEMMING GEEFT EN HET VERANTWOORD IS.

OOK HEEL BELANGRIJK: ALS DE REGERING DE 1,5 METER HANDHAAFT IN DE HORECA ZIJN WIJ ALS NPB BESTUUR VAN MENING DAT DIT VOOR ONS EN DE LOKAAL HOUDERS NIET HAALBAAR IS EN ZIJN WIJ ALSNOG GENOODZAAKT OM DE STEKKER ERUIT TE TREKKEN.

Ook hier hebben wij diverse oplossingen maar ook hier volgen de details zodra we ook meer duidelijkheid hebben.

Als laatste, in afwachting van de komende persconferentie van de regering, wensen wij het NPB bestuur jullie en U naasten veel sterkte in deze voor iedereen bizarre tijd !!

HOU JULLIE AAN DE REGELS EN BLIJF GEZOND, HOPELIJK TOT SNEL.

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB COMPETITIE 2019 / 2020 STOP
Overlijden Hub Hermans

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://npb.nl/

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief