Skip to main content

MATTIE & REX PAKKEN EEN TOP 12 TICKET !!!

UITSLAG Q TOER 4

Afgelopen zondag stond de 5e Q tour op het programma en het was Mattie Hermans die ongeslagen het eerste ticket wist te winnen naar mooie overwinningen op Bob Slangen, Michael De Schepper en Davy Hendriks moest hij tegen Rex Frenken en ook deze won hij met 4-0 en eiste zo het eerste ticket op.

Rex moest opnemen tegen de winnaar aan de verliezerskant in dit geval Ron Colson die zich knap terug gevochten had maar helaas de beslissende pot met 4-1 verloor en zo pakte Rex alsnog een ticket. 

Helaas was het toen al 22.30 uur en dus veel later dan normaal daar we de eerdere vier edities mooi rond 18.00 uur klaar waren, maar toen hadden we ook vanaf het begin beschikking over 3 pooltafels nu was dat niet het geval omdat het bondslokaal cafe De Sjloes dacht dat een derde tafel niet nodig was ondanks dat hun na de loting mede gedeeld was dat er minimaal 20 spelers zouden komen en een derde tafel ALTIJD vereist is op een finale dag.

Gelukkig is die derde tafel alsnog geplaatst maar waren we wel genoodzaakt om aan de verliezerskant best off 3 ipv best off 5 te spelen waardoor de aanwezige spelers eigenlijk gedupeerd werden.

Maar goed hij is toch uitgespeeld op die dag en op deze locatie en kunnen we ons richten op het volgende NPB evenement en wel de vierde NBBR ranking voorronden in de zes NPB locaties op 09 en 10 maart en de aparte finale voor 1e & 2e League spelers zaterdag 16 maart, de Grande Finale zondag 17 maart aanvang 12.00 uur en de aparte dames finale ook zondag 17 maart aanvang 18.00 uur.

Alle finales zijn in cafe De sjtee Uul te Landgraaf.

Opgave bij een van de zes toernooilocaties of via deze link WhatsApp op 06 51106291Als laatste Mattie & Rex proficiat en verder iedereen succes op de 4e NBBR ranking

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Competitieleider NPB gezocht
Naams verwisseling bij opstellingen

Related Posts