KANDIDATEN GESTELD VOOR BONDSBESTUUR

Op zaterdag 28 januari aanvang 14.00 uur (zaal open 13.00 uur) is de 14e Bondsvergadering (algemene ledenvergadering. ALV) van de NPB. De verenigingen hebben die uitnodiging en vergaderstukken hiervoor al ontvangen en de vergaderbrochure (en ingekomen stukken) staan ook op de website op deze pagina.

Kandidaten Bondsbestuur

Per what apps hebben drie leden (op vrijdag 6 januari 2023), Dave Heijboer (PBC Apollo), John Hoogeveen (PBC Apollo) en Yvo Struver (PBC 't Pumpje), het Bondsbestuur geïnformeerd zich kandidaat te stellen voor de functie van voorzitter respectievelijk bestuurslid met de beperking dat deze kandidatuur alleen als driemanschap plaatsvindt. Door het driemanschap is dat inmiddels ook via sociale media bekend gemaakt.

Conform de statuten dient een kandidaatstelling schriftelijk plaats te vinden. Om die redenen heeft de NPB deze mededeling aan het bestuur niet direct gisteren op de site gezet.

Mede omdat in die app een aantal uitspraken worden gedaan die, volgens het Bondsbestuur, op gespannen voet met de waarheid staan. Door de publicatie hiervan op sociale media voelt het Bondsbestuur zich gedwongen deze mededeling te plaatsen. Volgens het Bondsbestuur hoort deze discussie thuis op een ALV en moet deze niet via sociale media plaatvinden.

Het Bondsbestuur is verheugd dat leden zich kandidaat stellen (dit kan nog tot 14 januari a.s.) maar wijst erop dat sociale media niet de plek is waar discussie moet plaatsvinden. De ALV is daarvoor de aangewezen plek .

Het Bondsbestuur roep dan ook nadrukkelijk alle verenigingen van NPB op om 28 januari 2023 aanwezig te zijn en met je stem mede de toekomst van de Nederlandse Poolbiljart Bond vorm te geven.


Namens het (voltallige) Bondsbestuur,

Han – Jack – Alex – Appie – Math

NK MIX KOPPEL 2023
Het enige echte SENIOREN TOERNOOI 2023

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Postbuslocatie
Akerstraat-Noord 282
6431 HW HOENSBROEK

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief