HET NK DAMES & NK INDIVIDUEEL


NPB LEDEN LET OP !!!!

Geachte NPB leden helaas kunnen wij dit jaar het NK individueel niet zo organiseren als eigenlijk de bedoeling was, op een locatie, op minimaal 6 / 8 pooltafels enz. 

Jullie begrijpen daar de inschrijvingen tegen vallen dat deze opzet ook een prijskaartje heeft en dat dat prijskaartje te hoog uitvalt daar de beker finales en de TOP 12 dit jaar niet doorgaan waardoor alle extra werk enz. voor 1 evenement niet uitvoerbaar is.

Hopende op Uw begrip in deze !!!

Echter willen wij toch dit jaar een NK individueel organiseren en wel in hetzelfde weekend alleen in een ander jasje.Op vrijdag 8 oktober het NK DAMES aanvang 19.00 uur inschrijving mogelijk tot donderdag 7 oktober 15.00 uur daar dan de loting plaatsvind.. 

Op zondag 10 oktober het NK individueel met maximaal 24 deelnemers bij meer dan 24 deelnemers worden er voorronden gespeeld vanaf de 20e inschrijving de 21e speler tot ??? spelers, spelen op zaterdag 9 oktober aanvang 11.00 uur dan voorronden voor de resterende 4 plaatsen, dus schrijf op tijd in, de kans dat je voorronden moet spelen is dan klein. 

Na deze voorronden wordt de open loting getrokken en krijgen de spelers hun meld tijd voor hun eerste wedstrijd op zondag 10 oktober.De zondag NK Algemeen de winnaar is natuurlijk de Nederlands kampioen SUPER ALGEMEEN, de hoogst 2 geëindigde promotie league/ 1e league spelen een aparte finale voor de titel Nederlands Kampioen Pro. 

Hetzelfde geld voor de twee hoogst geëindigde 2e league spelers die spelen voor de titel Nederlands Kampioen LOW.Op deze manier kunnen we toch met een relatief klein deelnemers veld een NK individueel spelen zonder een hoge onkostenpost. 

Locatie; Cafe De Sport En dan volgend seizoen als alles hopelijk weer is zoals normaal in een weekend, bekerfinale op de vrijdag, NK op zaterdag en de TOP 12 op zondag, op minimaal 6 pool tafels.

Heb je vragen bel 0651106291 of wil je je inschrijven doe dat dan wel voor vrijdag 8 oktober 15.00 via NPB site of WhattApp op 0651106291.Had jij je al ingeschreven voor 24 september veranderd er voor jouw niks en sta je ingeschreven als een van de eerste, maar mocht je nu na dit alles gelezen te hebben besluiten om dan toch maar niet mee te doen geef dat dan wel door via WhatsApp op 0651106291Namens NPB bestuur SUCCES

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB HUUB HERMANS MEMORIUM NPB OPEN
Debrah Eijpe & Patrick Wroniewicz winnen de MASTER...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://npb.nl/

Volg ons op social media

Aangesloten bij:

Bezoekadres NPB:

Schinvelderstraat 3
6441 TE Brunssum

openingstijden:
zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur

KvK: 40188015
NL 16 ABNA 051 90 02 555
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden voor de Nieuwsbrief