Skip to main content

EN DAT IS DRIE !!!


ROY GERARDS WINT OOK DE 3e NBBR 2022-2023

Afgelopen zondag wist Roy Gerards in cafe D`r Sjtee Uul zijn derde overwinning op rij te behalen in de finale was hij wederom te sterk voor Patrick Wroniewicz die hierdoor 2e werd, de 3e plaats was voor Mich Michiels en 4e werd Bert Willemsen, Bert is nieuw binnen de NPB en dit was pas zijn 3e NBBR ranking dus ook hij kan terugkijken op een geslaagd toernooi, dit zijn tevens de geplaatste spelers voor NBBR Ranking nummer 4.

Bij de Dames was het nu eens Ingrid Sanders die de overwinning opeiste zij was in de finale te sterk voor Darinka Schillings, derde werd hier Deborah Eijpe en ook een mooie vierde plaats voor Patricia Kipp.

Bij het aparte toernooi op zaterdag alleen voor 1e & 2e league spelers was de overwinning (ongeslagen) voor Rob van Rossum die in de finale won van Dion Lootes derde was Pedro Lopes en ook hier knap vierde Patricia Kipp. Even een update mbt het aanvangstijdstip van de finale van het aparte toernooi op de ZATERDAG voor de Grande Finale van zondag voor 1e & 2e League NPB spelers deze is om verdere discussies te voorkomen 14.00 uur verdere info over dit aparte toernooi, hier mag elke speler uit de 1e & 2e League NPB gratis aan mee doen ongeacht of hij of zij geplaatst is voor de Grande Finale van zondag maar wel hebben mee gedaan aan de voorronden in een van de 6 NPB toernooilocatie`s

Nu hebben we even pauze want de 4e NPB NBBR Ranking staat in April op het programma en de 2e Q tour voor de NPB TOP 12 op 28 & 29 januari.

Dus is het eerste NPB evenement het NK SENIOREN op 10 & 11 december in Cafe De kroeg Heerlen en het NK MIX KOPPEL op 14 & 15 januari in  D`r Sjtee Uul.


Maar komend weekend 26 & 27 november staat in Cafe Schaesbergerveld het Hub Hermans NPB open op het programma waar gespeeld gaat worden met max 64 deelnemers in 8 groepen van 8 de eerste 4 in de groep plaatsen zich voor de finale en er is een mogelijkheid om terug te vallen naar je eigen klasse, Promotie League en 1e & 2e League.                                                                                                                                                          

De inschrijfstop is ivm de loting op donderdag, woensdag 23 november 15.00 uur maar er zijn nog 5 plaatsen vrij dus kan je alsnog meedoen en geef je op bij Mattie Hermans 0645498133 


Namens de NPB iedereen proficiat en SUCCES !!

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB Lokaal verandering PBC The Royal Pub per 1 januari...
Speeldag Wijziging PBC De Burcht (1C)

Related Posts