Skip to main content

Bekeruitslagen


Mededeling

Hier is een kleine uitleg mbt het invullen van het wedstrijd formulier op de NPB site via Live ticker en de inlog code van het betreffende team.

Kort samen gevat is het eigenlijk heel simpel, men noteert bij de uitslag ipv 2-0 of 0-2 nu de WEGGESPEELDE BALLEN behalve als de zwarte eerder gepot wordt.

Wedstrijd 1 thuis speler 1 wint van uit speler 1 maar beide spelers hebben hun ballen weg, uitslag 8-7 daar speler A zijn 7 ballen en zwart heeft gepot en speler B zijn 7 ballen zonder de zwarte.

Wedstrijd 2 thuis speler 2 verliest van uit speler 2 maar heeft nog 3 ballen op tafel dus 4 ballen gepot uitslag 4-8 

Wedstrijd 3 thuis speler 3 schiet per ongeluk de zwarte bal weg (LET OP) er liggen nog 6 rode en 5 gele ballen op tafel uitslag de uit speler 3 wint dan met 0-11

Op de site staat is een foutje in de uitleg geslopen daar staat Speler A1 : 8 en speler B1 :  = 8-3 DIT KLOPT NIET !! daar speler B1 4 ballen heeft gepot is de uitslag 8-4

Dit lijkt verwarrend maar het is allemaal overdacht en er is volgens onze ict`er geen andere mogelijkheid om dit anders in te vullen met de huidige wedstrijd schema`s, maar goed het is en blijft eenvoudig als je gewoon de regel hanteert en de gepotte ballen als uitslag neemt, allen bij zwart eerder wegspelen/potten terwijl je nog geel of rode ballen op de pooltafel hebt gelden de ballen die op tafel liggen.

Voor het invoeren (de uitleg)  van de bekeruitslagen zie:

=> ALGEMEEN => FORMULIEREN => Puntentelling tijdens de wedstrijden Beker.pdf

https://www.npb.nl/algemeen/formulieren?download=42:puntentelling-tijdens-de-wedstrijden-beker 

Met vriendelijke groetjes,

Team NPB ​Speeldag verandering PBC De Sport F (2F)
TOERNOOIEN GAAN WEER VAN START !!!