Mededeling

Tot ons groot verdriet moeten wij jullie informeren dat op eerste Paasdag omstreeks 20.00 uur ons Ere-bestuurslid en jarenlang collega Hub Hermans is overleden.

Hub Hermans is bij 40 jaar lid geweest binnen het bestuur van de NPB. In die periode was Hub als competitieleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de competitie. Dankzij het werk en de inzet van Hub (met steun van Fienny) was de competitie binnen de NPB altijd Tiptop verzorgd. De laatste jaren ging de gezondheid van Hub langzaam achteruit, maar ook in deze periode heeft Hub zich altijd voor meer dan 100% ingezet voor de NPB.

Tijdens de feestavond afgelopen jaar waar wij ons 40 jarig bestaan gevierd hebben, hebben wij Hub Hermans nog een keer in het zonnetje mogen zetten. Toen was al duidelijk dat het met de gezondheid steeds verder achteruit ging.

Ik ben er trost op dat In mijn periode als voorzitter jarenlang heb mogen samenwerken met iemand die zo veel inzet en betrokkenheid heeft gehad bij het welzijn van de NPB. Of het nu vroeg op de ochtend was of laat op de avond, voor de NPB stond Hub altijd paraat.

Het afscheid van Hub als competitieleider van de NPB was geen eenvoudig afscheid. De NPB en Hub Hermans waren door de jaren heen twee kanten van dezelfde medaille. De benoeming van Hub tot Erebestuurslid met algemene stemmen was dan ook een eer die Hub zeer verdient had.

Het Bondsbestuur wenst zijn vrouw Fienny en de zonen Jan en Mattie,kleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte toe in deze tijd in de overtuiging dat de NPB nog jarenlang de naam Hub Hermans zal eren en danken voor zijn inzet.

Beste Hub, Rust in Vrede

Het Bondsbestuur NPB,

Appie , jack , Math, Micha en Han